Suggestie

Carpaccio van Sint Jacobsvruchten, avocadomousse, druivenvinaigrette, Granny Smith appelen geroosterde sesam 16,80
Kroketje van wild, kweeperengelei en veenbessen 14,90
Fazant met bloemkool crème, boschampigons, witloof, gedroogde parmaham en dragonsaus, aardappel kroketten 27,60
Hazenrugfilet met aardpeer crème, pastinaak oesterzwammen wildjus met perenstroop 28,50

Salade

Lauwe geitenkaas, rucola, ijsbergsla, gedroogde abrikoos, peer en pijnboompitten 14,20 19,20
Dagverse steak tartaar, slaatje en frietjes 23,80
Salade LAM’EAU: King Crab-poot, huis gerookte zalm, Oostendse grijze garnalen, guacomole en limoenolie 16,50 23,80

Voorgerecht

Dagvers runds-tartaar ‘piemontese’ kwartel ei, ansjovis mayonnaise 14,80
Miso soep 8,50
Huisgemaakte kaaskroketten van Camembert en Stilton met limoenolie en rucola 13,80
Huisgemaakt kroketje van paling “in ’t groen”, gerookte paling, citrusgel en gepofte quinoa 14,90
Noordzee krab, hummus crème, mini wortel, koolrabi, sesam-curry crumble 15,20
Carpaccio ‘Wagyu’, rucola, parmezaan, witte truffelolie, brushetta met tapenade van tomaat 15,50
Krokante kalfszwezerik, crème van butternut (komijn), girolles, gedroogde appel, krokante Ganda ham 16,50

Hoofd Vlees

Lamsfilet met witlof, spruitjes, dooierzwam, crème van boschampion, Chimichurri saus en gratin dauphinois 27,30
Filet pur ‘limousin’, warme bouquetière, verse bearnaise en frietjes 32,00

Hoofd Vis

Gebakken rogvleugel, kappertjes, citroenboter en aardappel in de schil *Bier suggestie Maneblusser 5.80% *€ 3,20 25,80
Op vel gebakken zeebaarsfilet, bloemkool, risotto van erwtjes en geitenkaas, amandelen en peterselie crème 26,00
Zeetong ‘Meunière’, slaatje, frietjes en verse tartaar 34,00

Vega

Bloemkool, risotto van erwtjes en geitenkaas, amandelen en peterselie crème 20,50
Ravioli gigante pecorino, baby artisjok, tapenade van zwarte olijven 20,50