top of page

Feestzaal

Ontvang uw gasten in stijl,met panoramisch uitzicht op de Dijle, Sint-Romboutskathedraal en de Vismarkt.Boven LAM’EAU bevinden zich twee unieke feestzalen. De authentieke sfeer van dit pand, gecombineerd met de professionaliteit en begeleiding door het LAMOT-Team, vormt de perfecte achtergrond voor elk professioneel of privé-evenement.

Ontvang uw gasten in stijl, met panoramisch uitzicht op de Dijle, Sint-Romboutskathedraal en de Vismarkt


Boven Lam'eau bevinden zich twee unieke feestzalen. De authentieke sfeer van dit pand, gecombineerd met de professionaliteit en begeleiding door het Lamot team, vormt de perfecte achtergrond voor elk professioneel of privé-evenement.

Catering LAMOT | LAM'EAU

op hoog niveau

 

Onze catering verzorgt probleemloos verfijnde maaltijden en versnaperingen voor al uw gasten.

Van een eenvoudig broodjesbuffet tot een luxueus diner. Natuurlijk kunt u uw gasten ook laten kennismaken met de overheerlijke streekgerechten van ons huisrestaurant Lam'au.

Uw Huwelijksfeest, privé evenement of uw jaarlijks bedrijfsevent

Vraag snel uw folder aan en ontdek onze verschillende formules! Wilt u kennismaken met onze locatie en service? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse.

We voorzien een draaiboek op maat dat een huwelijksfeest, of gelijk welk privé- of bedrijfsevent een optimale bediening garandeert.

bottom of page