top of page

VIER NIEUWJAAR IN STIJL

HEF HET GLAS OP OUDEJAARSAVOND BIJ LAM'EAU

Stap met ons het sprankelende nieuwe jaar binnen tijdens een onvergetelijke avond vol heerlijk eten, betoverende muziek en bruisende festiviteiten. Bij Restaurant Lameau zijn we verheugd om samen met jou te toasten op nieuwe beginnen en kostbare herinneringen te creëren.

Datum: 31 december 2023
Locatie: Lamot site

Dit jaar hebben we voor jou twee

buitengewone ervaringen om uit te kiezen:

 Zes-Gangen Menu Extravaganza 
Laat je smaakpapillen betoveren door onze culinaire meesterwerken. Ons zes-gangen menu is samengesteld om je te verrassen met een reeks smaken die de kunst van onze chef-koks weerspiegelen. Van verfijnde voorgerechten tot decadente desserts, deze gastronomische reis zal je zintuigen prikkelen en je honger naar fijne delicatessen stillen.

Festief Buffet vol Smaak 
Voor degenen die graag een breder scala aan smaken willen verkennen, verwelkomen we je bij ons feestelijke buffet. Met een overvloed aan keuzes, van hartige favorieten tot exotische lekkernijen, kun je je bord vullen met een scala aan smaken die je smaakpapillen zullen verheffen.

DJ 
Na het genieten van de heerlijke gerechten. En als de nacht vordert, zal onze getalenteerde DJ je favoriete hits draaien, waardoor je het nieuwe jaar in stijl kunt verwelkomen.

Meer spannende details over het programma en aanvullende informatie volgen binnenkort. Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates!

We kijken ernaar uit om samen met jou te proosten op een nieuw jaar vol belofte en mogelijkheden. Reserveer snel je plek, want dit is een viering die je niet wilt missen!


Het Lam'eau Team

Afternoon Cocktail

Ik wil meer informatie

Bedankt voor het indienen!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page